Országos roadshow programok az iskolákban


Célcsoportok

A projekt egyik fő célkitűzése a szakemberek és a fiatalok elérése, tájékoztatása, számukra minél több hasznos információk átadása. A projekt célcsoportjai lefedik a Nemzeti Drogellenes Stratégiában meghatározott célcsoportok egy részét. Ilyen csoportot alkotnak a káros szenvedélyek által leginkább veszélyeztetett gyermekek, fiatal felnőttek, és közvetlen környezetük (család, közösség), valamint a kábítószer-probléma kezelésében érintett területeken dolgozó szakemberek, és a potenciális munkáltatók.

A projekt közvetlen célcsoportja a 12-29 év közötti ifjúsági korosztály - a kábítószer-probléma szempontjából veszélyeztetett fiatalok, és kortárs közösségeik, mivel a pszichoaktív szerek kipróbálása, alkalmi, illetve rendszeres használata erre az életkorra a legjellemzőbb.

Roadshow

2014 szeptemberétől indult az országos roadshow, ahol a fiatalok híres sportolókkal, művészekkel, zenészekkel és szakemberekkel találkozhattak, akik személyes példájukon keresztül utat mutatva képviselik a drogmentes, boldog élet lehetőségét. A roadshow célja, hogy az érdeklődők a maradandó élményeken túl hasznos tudást is szerezhessenek a megelőzéssel és a droghasználat veszélyeivel kapcsolatban.

A roadshow időpontjai és helyszínei, további információk, folyamatosan frissülő hírek, beszámolók, video- és fotóanyagok a program hivatalos weboldalán és a Facebook oldalán is megtalálhatók az érdeklődők számára!

A programok hangulatfelelőse: DJ Dominique.

Állandó fellépőink az iskolák tehetséges fiataljai, valamint az Animal Cannibals, a Csillagszemű Táncegyüttes és a Stereo 2.0!